EURÓPA A ČAJ

ČAJ VÍŤAZOV

ČAJ VÍŤAZOV #‎MySmeDukla‬ Sme veľmi radi, že ČAJ VÍŤAZOV z Čajovne dobrých ľudí pripravený špeciálne pre najlepších športovcov na objednávku Vojenského športového centra DUKLA chutí našim špičkovým reprezentantom. Fandíme a držíme palce!

Čítajte viac...

ROZPRÁVKOVÉ SAN MARÍNO

ROZPRÁVKOVÉ SAN MARÍNO "Kongres Európskej bonsajovej asociácie bude v roku 2004 v San Maríne," rozhodol výbor EBA pred pár rokmi. Úprimne sme sa tomu potešili, pretože San Maríno nám vždy pripadalo, akoby v ňom pred storočiami zastal čas. Ako rozprávková krajina, ktorá sa znenazdajky prehupla do reality a už sa viac nevedela vrátiť späť.

Čítajte viac...

HAMBURG - TEA CUP

HAMBURG - TEA CUP Jesenné čajové Expo Hamburg naplnili príjemné vône, úsmevy pôvabných dievčat, skvelé čaje v nápaditých baleniach a ich snaživí predajcovia zo všetkých kútov sveta.Obchodníci a milovníci čaju sa skoncentrovali práve tu v Hamburgu, ktorého obrovské prístavisko je vstupnou bránou do Európy.

Čítajte viac...

AMSTERDAM A JEHO ČAJOVNE

AMSTERDAM A JEHO ČAJOVNE Mohol by som tu prežiť celý svoj život. Každý deň sa prechádzam po hlučnej ulici plnej chodcov tak pokojne, ako sa zvyknem prechádzať po vlastnej záhrade. René Decartés (1631)

Čítajte viac...

SVET PARÍŽSKYCH ČAJOVNÍ

SVET PARÍŽSKYCH ČAJOVNÍ POVESTNÉ KAVIARNE PARÍŽA Bol to práve čaj, čo nás pritiahol do Paríža, hoci toto vzrušujúce mesto, v ktorom iste sídlia múzy, je známe najmä svojimi všadeprítomnými kaviarničkami. Na chodníkoch pred nimi sú stoličky naukladané chrbtom k stene v súvislom rade tak, aby ste si tu mohli posedieť, pozorujúc ľudí, prechádzajúcich po chodníku, ako to robili aj naše babičky, keď len tak posedávali na priedomí. V kaviarňach trávili svoj pomaly plynúci čas umelci, čudáci, intelektuáli, obyčajní Parížania i tí, čo sa Parížanmi chceli stať.

Čítajte viac...

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie