Čajovňa dobých detí

Indiánske leto

Počet zobrazení: 2137

Indiánske leto Ahoj, kamaráti, volám sa Barborka a pozývam vás všetkých do ČAJOVNE DOBRÝCH DETÍ. Máte radi čaj? Ja teda hej! A viete, koľ-ko rôznych čajov pijú deti na tomto svete? Je ich naozaj veľa. Všetky sú dobré a rozprávajú sa o nich aj rôzne rozprávky a legendy. Napríklad také Indiánske leto. To je len dobrý čaj! Je z kúskov ovocia a keď sa trochu prisladí včelím medom, pochutnajú si na ňom všetci moji kamaráti. Pripravte si ho s nami! Deti vedia uvariť čaj naozaj výborne! Postupujte podľa nášho detského receptu a nakoniec si na čajíku veľmi pochutnáte!

Čítajte viac...

ROOIBOS ČERVENÝ KRÍK

Počet zobrazení: 2229

ROOIBOS ČERVENÝ KRÍK ROOIBOS je jeden z najchutnejších a najzdravších čajov pre deti. Má krásnú pomarančovú farbu, príjemnú vôňu a aj chutí dobre. Je prirodzene sladký, a tak ho ani sladiť netreba. A ak máte predsa chuť na maškrtku, pridajte si doň trošku medu.

Čítajte viac...

Ti Kuan-jin Železná bohyňa milosrdenstva

Počet zobrazení: 3326

Ti Kuan-jin  Železná bohyňa milosrdenstva Ahoj kamaráti, dnes som si pozvala na čaj môjho brata Vlada a Zuzku s Marošom z Novej Dubnice. Dobrý čínsky čaj sme si pripravili na naozajstnom čajovom mori, a tak naň pozývame aj vás do našej časopisovej Čajovne dobrých detí.

Čítajte viac...

indonezia

Počet zobrazení: 222

Čítajte viac...

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie